GENEL KURUL İLANI

KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

EDİRNE

Birliğimizin 2018/2019 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 11.01.2020 tarihine rastlayan Cumartesi günü saat 10.00’da Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda  yapılacaktır.

Birinci toplantıda nisap sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı Anasözleşme’nin 27’nci ve 31’inci Maddeleri hükümlerine göre 19.01.2020 tarihine rastlayan Pazar günü saat 10.00’da Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır.

Sayın Temsilcilerin aşağıdaki Gündemde yazılı konuları görüşüp karara bağlamak üzere belirli gün ve saatte toplantıya gelmeleri rica olunur.

YÖNETİM  KURULU

GÜNDEM

1- Açılış ve Genel Kurul Divanı’nın teşkili,

2- Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşı,

3- 2018/2019 iş yılı Yönetim Kurulu Çalışma Raporları, Bilanço ve Gelir Tablolarının okunması, faaliyetleri neticesinde oluşan kar-zararın dağıtımının görüşülmesi incelenerek müzakeresi,

4- 2018/2019 dönemine ait Bağımsız Denetim Kuruluşunca hazırlanan raporun görüşülüp, karara bağlanması,

5- 2018/2019 iş yılı Yönetim Kurulu Çalışma Raporları, Bilanço ve Gelir Tabloları ile faaliyetleri neticesinde oluşan kar-zararın dağıtımının oya sunulması, Yönetim Kurulu Üyelerinin Genel Kurulca ibra edilmesi,

6- 2019/2020 iş yılı Bütçe ve Yıllık Çalışma Programının görüşülmesi ve karara bağlanması,

7- Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyelerine ödenecek olan huzur hakkı ile harcırah tutarlarının görüşülerek karara bağlanması ve Genel Müdüre ödenecek aylık ücret ile diğer parasal haklar ile ilgili genel kurula bilgi verilmesi.

8- Birlik faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla: Birlik fonlarının kullanılması, kredi alma, ipotek işlemleri, kredi kullandırma, Kooperatiflere hizmet bedeli ödenmesi, birlik mamullerinin satışı, şirket kurma ve kurulu şirketlere ortak olma, alım satım faaliyetlerinde bulunma vb. gibi konularda yönetim kuruluna yetki verilmesi hususlarının görüşülüp karara bağlanması,

9- Yönetim kurulunca hazırlanmış olan “İnsan Kaynakları” Yönetmeliğinde yapılacak değişikliklere ait raporun görüşülerek karara bağlanması,

10- Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Şirketi kurulması ve Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk İşletmesi kapsamında yapılacak yatırımlarla ilgili olarak Yönetim Kuruluna yetki verilmesi hususlarına ait hazırlanan raporun görüşülerek karara bağlanması,

11- Gayrimenkul alımında ve satımında takip edilecek usul ile alınacak gayrimenkulün niteliğinin, yerinin ve azami fiyatının, satılacak gayrimenkulün asgari fiyatının belirlenmesi,

12- İmalat ve inşaat işlerinin yaptırılma yönteminin belirlenmesi,

13- Entegre Tesislerimiz ile Karacabey Yağ Fabrikamıza 2019/2020 iş yılında yapılacak yatırımlarla ilgili hazırlanan raporların görüşülmesi ve karara bağlanması,

14- Kooperatiflerimizde 2019/2020 iş yılında yapılacak yatırımlarla ilgili hazırlanan raporun görüşülmesi ve karara bağlanması,

15- Bağımsız denetlemeyi yapacak kuruluşun belirlenmesi,

16- Dilek ve temenniler, kapanış.